VD:n vid pennan

Perfekt och underbart med vinst första matchen hemma i årets seriespel. Det gick inte att ta miste på spänningen som rådde innan och under match, likväl som lättnaden och glädjen efter slutsignalen.

Nu är vi igång och tillsammans med vår kära publik och övriga ser vi fram emot varje match på vår resa tillbaka. Vädret slår förhoppningsvis om till måndagens (läs dagens) match mot Giffarna från Norrland och lockar jämte spelet och den tilltagande inramningen under matchen ytterligare publik till vår ”borg” Behrn Arena.

Försäljningen av säsongsabonnemang har fortsatt under veckan, många självklart glada över en bra start. Alla kanske inte känner till det, vi anpassar nu abonnemangspriset efter hur många matcher vi har kvar att spela – så ni som avvaktat till vårvärmen infinner sig, Ni kan i lugn och ro komplettera med bra platser.

Även partnerförsäljningen fortsätter framåt, i veckan tillkom en rad nya kunder som vill engagera sig, visa upp sin företag och skapa nya affärkontakter inom vårt nätverk.

Avslutningen av veckan var lika angenäm som starten. Självklart mycket inspirerande att skåda U17-lagets framfart i ligacupen, under sen söndagseftermiddag lyckades vi bjuda på en rafflande spänning i semifinalen mot MFF och smått fantastiskt vända 0-2 underläge, till vinst med 4-2.

Ni som tror på vår kommande generation spelare från Örebro, är rätt ute, här skapas någonting riktigt spännande. Finalmotståndet blir vinnaren av den andra semifinalen mellan Kalmar och AIK.

Nu väntar som sagt Giffarna hemma på måndag (läs idag), tänk om alla vi som redan bestämt att vi ska gå tar med någon extra som inte brukar besöka Behrn Arena, då dubblar vi det viktiga engagemanget på läktaren, vilket stärker laget och spelarna extra!

Jan Karlsson, vd ÖSK Fotboll

© Örebro sportklubb Stolthet, hjärta och passion sedan 1908