VD:n vid pennan

Upptaktsträffar har avlöst varandra under veckan som gick. I tisdags hade vi avspark 2013 för superettan i Örebro, ett traditionsenligt möte där fotbollens företrädare möter media inför seriestarten.

Örebro stod även värd för Allsvenskans upptakt 2010, då vi kom 3:a i serien, förhoppningsvis ett gott omen även för året. På onsdagskvällen hade vi på ÖSK vår upptaktsträff med våra partners på Club 700. Intervjuer och överraskningar växlades under kvällen, där spelare och lagets ledare bjöd på sig själva och skapade tillsammans med publiken en härlig atmosfär.

Denna kväll föregicks av NAs upptakt ”tippa matchen” med ett antal annonsörer som under säsongen tävlar om vem som är bästa att förutspå våra matchresultat. Ett trevligt möte där jag, Alexander Axén, Tobias Nilsson, Oscar Jansson och Kalle Holmberg informerade om läget och gav viktiga ”tips”.

Under torsdagskvällen grattades ÖSK Ungdoms klubbchef Peter Johansson i hemmet, ett trevligt break mellan kundmöten och planeringsiver inför seriepremiären.

Veckans höjdare var givetvis att vårt U17 lag kvalificerade sig för semifinal i ligacupen, detta jämte AIK, Kalmar och MFF, där motståndaren lottades till MFF hemma på Behrn Arena, preliminärt 1/5. Passa då på att gå och se framtidens spelare, på plats, på riktigt, på Behrn Arena!

Jan Karlsson, vd ÖSK Fotboll

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908