VD:n vid pennan

Grattis ÖHK, grattis idrotts-Örebro! Har vi Örebroare nu äntligen brutit den förbannelse som utmärkelsen årets idrottsstad förde med sig för vår elitidrott. Tror bestämt så, denna bragd ger gott eko i hela idrotts-Sverige.

Denna påskvecka har ägnats åt kundbesök inom hela länet, styrelsemöte i ÖSK Elitfotboll AB, planering inför seriestarten och en rad interna möten för att diskutera och lägga upp färdriktningen närmsta tiden.

Två viktiga nyförvärv i Erik Lund och Ludwig Bergström varvat med övergången av Daniel Bamberg till Haugesund i slutet av vecka gör nu truppen klar inför seriestarten.

Jag åkte till Barcelona över påskhelgen och fick därför spänt följa vår sista träningsmatch mot FC Inter Åbo, via matchrapportering. Skönt med vinst, det stärker så klart inför seriepremiären som närmar sig med stormsteg.

Apropå seriepremiär. Visste du att vi kommer att erbjuda dig som har säsongsabonnemang möjlighet att innan och under match ta en Pyttipanna med dryck i vårt nya ÖSK-tält inne på arenan?

Kom ihåg - det nya mobila matchprogrammet som börjar sända matchinfo ca 2 timmar innan match med aktuella intervjuer mm (adressen är mobil.oskfotboll.se).

Jan Karlsson, vd ÖSK Fotboll

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908