VD:n vid pennan

De första 3 dagarna under veckan koncentrerades framförallt på kundbesök samt interna konstruktiva möten för en rad aktiviteter inför säsongsstarten.

Tiden går fort och då vi kom överrens med IFK Värnamo att byta borta- mot hemmamatch i premiären (8/4), så blir ju vår ursprungliga tidsplan på kort tid snabbt förändrad vilket ställt stora krav på anpassning inom marknads- som evenemangsorganisationen.

En lyckosam och viktig aktivitet tillsammans med vår supporterklubb Kubanerna under veckan gav mycket snabb resultateffekt med ett flertal nytecknade säsongsabonnemang till västra stå inför premiären, härligt!

Var på hockey under torsdagskvällen och såg ett oerhört disciplinerat ÖHK slå skånska Rögle i en viktig kamp i kval till nästa års Elitserie.

Resterande vecka inkl. helg ägnades åt medlemsmöte samt årsmöte inom Föreningen Svensk Elitfotboll samt årsmöte för Svenska Fotbollsförbundet.

Självklart passade vi på att besöka Friends Arena och VM kvalmatchen mellan Sverige och Irland. Tråkigt att vi missade vinsten, de två ”förlorade” poängen hade gjort gott inför den rafflande kvalavslutningen.

Väl hemma i Örebro söndag eftermiddag kunde man faktiskt via en solig promenad på Oset känna att våren är på väg, även om man förundras över att det fortfarande går att vinteridrotta på Hjälmarisen.

Snart seriepremiär, vi längtar efter att får sätta igång!

Ni som ännu inte än ”laddat upp” med abonnemang för säsongen, välkomna att boka, även Ert engagemang behövs som stöd på läktaren!


Jan Karlsson, vd ÖSK Fotboll

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908