VD:n vid pennan

Veckan som gick innehöll många varierande inslag. Dels vår årsstämmokväll i tisdags där vi som tradition sedan några år tillbaka vistas i Örebro konserthus underbara lokaler

Bolagets årsstämma inledde kvällen tätt följt av Kick Off för medlemmar med intervjuer av årets trupp och ledare inför årets seriestart.

Föreningens årsstämma tog vid efter kvällskaffet och avrundades vid tiotiden då vår mötesordförande sedan många år, tillika ordförande i Örebro läns fotbollsförbund, Raul Björk förkunnande mötet för avslutat.

En inspirerande lunchträff med LIF Lindesberg och dess sponsorer i mitten av veckan, varvades med diverse kundträffar och en del förberedelser för Fotbollsforum Örebro som för första gången gick av stapeln på Conventum under helgen.

Vårt engagemang förutom att vi varit samverkanspart i projektet var bl.a. autografskrivning med spelare, uppsnack inför Superettan med Peo och Let's Dance-tema lett av Dermot Clemenger med Boris Lumbana och Tobias Nilsson. Synd att helgens aktiviteter lockade förhållandevis lite folk till Conventum Arena. Nåväl vi får se årets Fotbollsforum som en viktig erfarenhet inför framtiden, siktet inställt på 2015 då staden Örebro firar 750 år.

Bortamatchen mot BK Häcken sågs som ett mycket bra matchningstillfälle mot Allsvenskt motstånd då det redan stod klart i onsdags att Falkenberg gick vidare från vår grupp i Svenska Cupen. Tråkigt att förlora med 2-0, men vi tar med oss viktiga inslag från matchen i vår finslipning inför seriestarten 8/4 på Behrn Arena. I veckan bytte vi ju hemma/bortamötesdatum med IFK Värnamo och kan glädjas av premiärmatch i serien på hemmaplan.

Min dotter Amanda som flyttade till Örebro från Karlstad för 2 år sedan har börjat lira handboll i ÖSKs div 2 lag. Ett spännande möte mot Järnvägen i Hallsberg hann jag bevittna från läktaren tillsammans med Amandas pojkvän Robin under helgen, där förvånansvärt många åskådare hejade fram hemmalaget till en tämligen rättvis seger.

Jan Karlsson, vd ÖSK Fotboll

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908