VD:n vid pennan

Veckan har varit en härlig Bridgeblandning, jodå denna välkända Cloettapåse sänder positiva associationer, åtminstone hos mig.

Nykundsberbetning varvat med både ägardialog och medlemsdialog inledde veckan, tätt följt av styrelsemöte för både förening och bolag.

Strul med utskrifter från gamla skrivaren under måndag/tisdag fixade Edin från PECE Data galant, ofta är det väl så att när man som bäst behöver många utskrifter under begränsad tid, så sker dessa ofrivilliga småirriterande avbrott.

Trevlig lunch med våra största partners (Team ÖSK) under torsdagen tätt följt av Örebrogala, där den absoluta höjdpunkten givetvis var att Kalle Holmberg fick årets ungdomspris med motiveringen:

”Ytterst talangfull fotbollsspelare som 2012 spelade till sig en ordinarie plats i startelvan för Örebro SK. Redan från 16 års ålder har han varit bofast i de svenska ungdomslandslagen, och är även nu uttagen att representera Sverige i vårt U-21 landslag. En träningsvillig och ödmjuk kille som har alla chanser att lyckas på fotbollsplanen, både i Sverige och utomlands.”

En ny trevlig bekantskap i Örebroförfattaren Anna Jansson med sällskapet och sambon Erik Ström vid bordet bidrog starkt till en trevlig afton, där mycket bra underhållning varvades med prisutdelningar i högt tempo.

En färd till Hallsberg under fredagen för avtackningen av avgående kommunstyrelseordförande Thomas Doxryd.

ÖSK har under en rad år haft ett mycket gott samarbete med Hallsbergs kommun, en starkt bidragande faktor till detta är den goda relationen vi upparbetat med bl.a. Thomas. Mkt folk från regionen var på plats, det märktes att Thomas var tagen av stunden.

Veckans höjdare var givetvis att vinna den inledande gruppspelsmatchen av tre i Svenska Cupen mot IFK Värnamo med 2-0 under lördagen. Vi leder gruppen och förvånande slog Falkenbergs FF Allsvenska BK Häcken borta med 2-1. Vi möter Falkenbergs FF hemma nästa helg och avslutar gruppspelet i Göteborg lördagen 16/3. Vinnande lag från gruppen griper en kvartsfinalplats.


Jan Karlsson, vd ÖSK Fotboll

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908