VD:n vid pennan

Veckans höjdare – härligt att vi fick klart med Crespo, ett mkt bra tillskott för truppen 2013, en anfallare med karaktär.

Veckans tråkigaste nyhet var att vår ÖSK legendar Olle ”Totten” Gustafsson avlidit. 161 matcher för ÖSK Fotboll spelade ”Totten”. Våra tankar under veckan går självklart till hans familj och alla vänner.


Ett avstämningsmöte med våra revisorer på PWC genomfördes under veckan, tillsammans gick vi igenom bokslutsplan, stämde av och blickade framåt. Samma dag iväg till Karlskoga till en förhoppningsvis blivande partner som etablerar kontor med expansiva utvecklingsplaner i Örebro under våren. Spännande med ett starkt bidrag i nya arbetstillfällen i Örebro.

Samma kväll ett längre avspänt ”pizza möte” med Per-Ola, denna sköne skånepåg som under kort tid med nytt ledarteam ingjutit en vinnande känsla runt ledarstaben som vidare sprider glädje och harmoni i truppen.

Per-Ola var också ”huvudpunkten” på veckans lunchträff med våra större partners, där även frågor och funderingar fick sina tydliga och raka svar.

Tråkigt att första planerade träningsmatchen blev inställd, men den bittra kylan under veckan har påverkat underlaget så pass negativt att det hade inneburit för höga risker för skador att genomföra den. Nåväl, vi siktar in oss på fredag och mötet med Västerås.

Innan arbetsveckan var till ända passade jag på att hälsa på och gratulera en legend inom ÖSK, Olle Sääw blev 85år i helgen. Trots sen fredagkväll blev jag väl mottagen för en pratstund med en pigg ÖSKare.

Besök från mor och far från Göteborg under lördag/söndag rundade av veckan på ett förträffligt sätt.

Jan Karlsson, vd ÖSK Fotboll

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908