Christer Lipovac klar för ÖSK Fotboll

ÖSK Fotboll har gjort klart med ännu en av stadens stora talanger. Christer Lipovac spelar till vardags i Karlslunds IF och är även ordinarie i Sveriges P16-landslag.

Kontraktet sträcker sig över tre år och tanken är att Christer Lipovac kommer att spela med Karlslunds IF under 2013 och kontinuerligt träna med ÖSKs A-lag för att sedan ta steget över till ÖSK på heltid 2014.

- Det känns bra såklart. Första året vill jag spela med Karlslund och utvecklas så mycket som möjligt och sedan försöka att ta en plats i ÖSKs A-lag under 2014, säger Christer Lipovac.

- ÖSK Fotboll är självklart väldigt glada att vi är överens med Christer för tre år framåt. Ännu en gång bekräftas styrkan i samarbetsavtalet mellan Karlslunds IF HFK och ÖSK Elitfotboll AB, säger Magnus Sköldmark 

- Från Karlslunds sida är vi glada och stolta över att Christer får möjligheten att ta nästa steg i karriären. Som Magnus påpekar så har KIF-spelare en naturlig väg att gå uppåt i seriesystemet i och med samarbetsavtalet. Det är positivt för våra föreningar, men framförallt för spelaren som ges bra förutsättningar att utvecklas på hemmaplan, säger KIFs Andreas Levi. 


ÖSK Fotboll

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908