Axel Kjäll klar för ÖSK

Som en uppföljning på rekryteringen av Alexander Axén kan ÖSK Fotboll stolt och glädjande nu även presentera Axel Kjäll som den sista viktiga pusselbiten i det framtida tretränarsystemet under ledning av huvudansvarige tränare Per-Ola Ljung.

- Axel Kjäll kommer tillträda en roll som tränare i vår tränartrio i början av januari 2013 med ansvar även för vårt utvecklingslag U19 samt matchningsmiljön U21. Per-Olas och Axels fokus kommer vara lagverksamheten medan Alexanders koncentration blir individen, säger Jan Karlsson vd ÖSK Fotboll.

 

- Axel motsvarar det innehåll vi satt i vår profil för att ingå i tränarteamet, säger Per-Ola Ljung. Han är ung tränare med ett bra driv och har en positiv tro på framtiden. Han har gjort ett bra arbete för BK Forward och visat att han vill arbeta hårt och med ett stort engagemang för att utveckla individen och laget. Vårt tänk med ett tretränarsystem är att denna trio ska vara dynamisk så att det gagnar spelarnas utveckling positivt. Då vi blir en mindre spelartrupp kommande säsong är det viktigt att satsa hårt på att utveckla de spelare vi har och för detta krävs ett nära ledarskap där spelaren känner att han får än mer kvalitetstid med tränaren.

 

Efter två fantastiska år i BK Forward, som nästan räckte hela vägen till Superettan, återvänder nu Axel Kjäll till moderklubben ÖSK där han som spelare gjorde sexton säsonger från ungdomslag till Allsvenskan.

 

- Jag ser fram emot den sportsliga utmaningen att tillsammans med Per Ola och Alexander leda ÖSK satsning åter tillbaka till Allsvenskan, säger Axel Kjäll. Jag är stolt över att vara tillbaka i min moderklubb som ligger mig oerhört varmt om hjärtat. Vill också framföra ett stort tack till spelare, ledare och styrelse i BK Forward för två fantastiska år och önskar dem all lycka i framtiden.

ÖSK Fotboll

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908