VD:n vid pennan

Veckan som gått har varit minst sagt omväxlande. Den startade med ägarmöte för Föreningen Svensk Elitfotboll på hotell Anglais i Stockholm.

Efter en halvdags konfererande i gemensamma frågor rörande elitföreningarna inom fotboll, prisade vi internt dem som utmärkt sig under året. Framförallt svenska mästarna IF Elfsborg, men givetvis också Östers IF som vann Superettan och direktkvalificerade sig för Allsvenskan 2013 (jämte BP).

Efter vår interna ceremoni väntade Fotbollsgalan på Globen. Vi inom ÖSK delade bord med bland annat Helsingborg och GAIS och kulmen för kvällen blev så klart Zlatans alla priser.

Under onsdagskvällen hade vi avslutningsträff för medlemmar på O'Learys, detta i samband med Sveriges och Zlatans makalösa invigningsmatch på Friends Arena mot England. Denna kvälls behållning, jämte trevlig och engagerande gemenskap, var givetvis Boris Lumbanas uppträdande där han sjöng 3 egna kärlekslåtar ackompanjerad av David Fataki på gitarr. Ja, upplevelsen var i hård konkurrens med Zlatans 4-2 mål!

På säsongsavslutningen offentliggjordes också att Magnus Wikström förlängt sitt kontrakt med ÖSK Fotboll. Han är en viktig kugge i vårt lag inför nästa års seriestart — en karaktärsspelare och en fin personlighet.

Veckan i övrigt har varvats med fortsatt och lyckosam bearbetning av våra partners inför 2013. Sporten begav sig på välbehövlig semester under fredagen och hade en avslutningslunch på 4e våningen i samband med detta. I övrigt fortsätter arbetet med vår omorganisering med såväl interna som externa möten.

Jan Karlsson

VD ÖSK Fotboll

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908