VD:n vid pennan

Skönt veckoavslut med vinst mot Blåvitt med 1-0, ett stort tack till er som kom till Behrn arena och gav grabbarna på plan välbehövlig support.

Det intensiva och viktiga arbetet med organisationen för 2013 och framåt fortgick under gångna veckan. Individuella samtal prioriteras och kommer uppta stor intern uppmärksamhet de närmaste veckorna.

Vårt kommersiella arbete har startat bättre än planerat. 6,5 miljoner kr summeras resultatet hittills avseende partnersintäkter för 2013, detta efter två veckors bearbetning. Våra möten med kunderna ger oerhörd kraft och energi åt vårt fortsatta arbete, men även till nya uppslag & idéer som de ofta mycket konstruktiva dialogerna för med sig.

En Team ÖSK lunch för våra största partners under veckan för ca 50 talet företagsledare gav en tydlig indikation på positivism och ett framåtriktat synsätt. Det är klart att även våra partners hellre hade sett ett annorlunda utfall av säsongen. Men känslan är att genom gemensamma ansträngningar ser vi till att utveckla långsiktig konkurrenskraft, som förhoppningsvis bidrar till kort vistelse i Superettan.

Dialogmötet innan matchen i eftermiddags (läs söndag) på konserthuset för medlemmar och supporters gav oss möjlighet att via en blandad kompott av information och frågestund ge nödvändig och samlad återkoppling till engagerade ÖSK vänner.

Tack för ert engagemang, hoppas att mötet och efterföljande vinsten ger Er alla hopp för vårt framtida ÖSK, som för övrigt firade 104 år idag.

Jan Karlsson

vd ÖSK Fotboll

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908