VD:n vid pennan

Huvudnumret denna vecka utgjordes av matchen mot IFK Norrköping, Elfsborg får ursäkta, men det är i dessa hemmamatcher vi ska ta våra vinster.

Vi kan väl konstatera att resultatet 0-1 inte direkt återspeglar matchbilden, men effektiviteten vid motståndarmålet tillhör spelet i allra högsta grad.Tyvärr upplystes vi under tisdagseftermiddagen att ett antal s.k. supportrar utagerar sina klubbkänslor inne i Örebro centrum. Utan att vidare precisera detaljer lämnar vi ämnet & kategorin "förvirrade individer med missriktad energi".

Tillsammans med Eva & Marino på marknadsavdelningen samt Per Ola mötte vi några av våra största partners (Team ÖSK) på Team ÖSK-lunch dagen efter förlusten mot Norrköping. Dessa mötesformer är populära i tider då konkurrensen är hög om företagsledarnas uppmärksamhet och engagemang och samlar månadsvis 40-70 deltagare/tillfälle. På dessa möten, liksom även denna gång, belyste vi inom ÖSK nuläge och framtid samtidigt som relationerna mellan de olika företagen emellan stärks. Sedan är det alltid bekvämare och trevligare att möta upp våra partners starka engagemang med vinster i bagaget.

Vidare har vi under veckan haft en rad viktiga och konstruktiva interna och externa möten för att närma oss en etablering av vår framtida organisation. Vi har ett styrelsemöte nästnästa vecka där organisation med tillhörande budget för 2013 finns högt upp på agendan, liksom strategiska inriktningar de närmaste 3 åren.

Efter att hälsat på en god vän under helgen i Halland styrde jag bilen mot Borås och bortamatchen mot IF Elfsborg. Det vi visste innan matchen var att GIF Sundsvall som numera ligger närmast framför oss i tabellen förlorade sin hemmamatch mot guldjagande AIK efter stor dramatik.

För att ta in poäng måste vi själva vinna. Dessvärre blev det inte så, hemmalaget vann med 1-0 och våra möjligheter till Allsvenskt spel 2013 krymper i takt med att återstående matcher blir färre. Den teoretiska möjligheten lever, nästa möte är mot Sundsvall hemma på söndag. Gör som jag, kom och heja på vårt kära ÖSK!

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908