Yasin startade när Irak förlorade

ÖSK Fotbolls Ahmed Yasin fanns med från start när Irak igår VM-kvalade mot Japan. Matchen slutade med Japanseger, 1-0.

Ahmed Yasin gjorde igår sin första tävlingsmatch med Iraks A-landslag då man mötte Japan i VM-kvalet. Matchen slutade med förlust för Irak. Japan tog ledningen i den 25:e minuten genom Ryoichi Maeda.

Ahmed Yasin gjorde en bra match och var också mycket nära att kvittera då han strax innan halvlek var nära att skruva bollen förbi Japans målvakt Kawashima. Ahmed Yasin verkar att ha ett stort förtroende hos tränaren då han slog de flesta hörnorna och frisparkarna för Irak.

Yasin blev utbytt i den 78:e matchminuten.

I nästa kvalomgång tar Irak mot Australien på hemmaplan. Återstår att se om Ahmed Yasin får fortsatt förtroende då.