Fri entré för dig med spelkortet

Förstora bilden

Onsdag 26 september tar ÖSK emot IFK Norrköping hemma på Behrn Arena. Om du har ett Spelkort från Svenska Spel bjuder Stryktipset dig och en kompis på inträdet.

Under hela september har Stryktipset 500 gratisbiljetter till varje match i Allsvenskan och Superettan. Om du har Spelkort från Svenska Spel och är bland de 250 första får du två biljetter helt gratis. Kom ihåg, först till kvarn gäller.

Hämta ut biljetter

Du hämtar ut dina biljetter på ÖSK Fotbolls kontor på Rudbecksgatan 52 G från och med onsdagen den 5 september. Skulle det finnas biljetter kvar på matchdagen släpps dessa i Mötesplats ÖSK som öppnar 2,5 timmar innan match.

För att få två gratisbiljetter ska du visa upp ditt Spelkort. Du kan även logga in med mobilen på Svenska Spels Mål- och Resultatserviceapp eller på m.svenskaspel.se och visa upp den för att få dina biljetter.

Att skaffa Spelkort är gratis

Har du inget Spelkort kan du gå in på svenskaspel.se för att bli kund och få ditt Spelkort. Det tar ungefär en vecka innan du får ditt Spelkort, men blir du kund via svenskaspel.se får du ett bekräftelsemejl som kan skrivas ut och användas som entrébiljett.  Beställer du ditt Spelkort i en spelbutik tar det även då ungefär en vecka innan du får ditt Spelkort, men det tillfälliga kvitto du får direkt i butiken gäller också det som entrébiljett.

 

Självklart måste du vara minst 18 år för att få bli kund hos Svenska Spel.

Så kom igen nu, Stryktipset står för inträdet och du står för hejandet!

 Ps. Kom ihåg ditt Spelkort eller din smartphone när du hämtar ut dina biljetter.

 Mer information och matchschema hittar du på

Vid frågor ring Svenska Spels kundservice på 0770-11 11 11.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908