Inför IFK Göteborg - ÖSK U21

ÖSK U21 åker idag tisdag västerut för möte med IFK Göteborg. -Vi vet att vi alltid har ett bra motstånd i IFK Göteborg, säger Peder Ståhl.

Igår kväll besegrade ÖSK serietvåan Malmö FF med 2-1 i Allsvenskan och ikväll är det match för ÖSK U21. Match mot IFK Göteborg väntar med avspark klockan 17.00 i Göteborg.

- Vi vet att vi alltid har ett bra motstånd i IFK Göteborg och dom kommer säkert med spelare som satt på bänken igår. Jag hörde en intervju på radion med Tobias Sana som var mycket besviken efter deras match igår. Jag tror att det finns en besvikelse i IFK och dom här grabbarna som är precis utanför laget vill verkligen visa att de ska vara med. Vi hade en tuff match mot dom på Behrn Arena i våras men det är oerhört viktigt för våra unga spelare och våra A-truppsspelare att de får en bra genomkörare.

Hur ser det ut i U21-truppen? Vilka saknas?

- Stefan Hannason är avstängd efter tre gula kort. Filip Albertson är på landslagsläger och Andreas Ståhl är skadad. Han har problem med en disk och det dröjer nog ytterligare någon veckan innan Andreas är med igen.

Truppen:

3 Oskar Ålgars

5 Haris Karahmet

7 David Johansson

8 Christoffer Wiktorsson

9 Miralem Malic

10 Lukman Murad

11 Tommy Wirtanen

12 Simon Leonidsson

14 Tomer Chencinski

15 Josef Ibrahim

24 Simon Glännestrand

28 Eidur Aron Sìgurbjörnsson

29 Karl Holmberg

32 Kushtrim Lushtaku

60 Filip Rinne

99 Martin Springfeldt

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908