ÖSK krigade sig till 2-2 mot AIK

Förstora bilden

Sixten Boström sa på presskonferensen:  

- Att nyckeln till poängen var att  kriga och visa aggressivitet för att störa AIK. Våra grabbar ville verkligen vända trenden och gjorde det bra.

- Det är starkt att vi lyckas komma igen efter har legat under två gånger och jag visste att vi måste göra saker enkelt för att klara att ta poäng mot AIK. Det fanns mycket att glädjas över idag, avslutar en nöjd Sixten.

Andreas Alm var mycket kort på presskonferensen och menade att AIK hade ett större behov av alla poängen idag, i det tabelläget  vi ligger sa han.

Han avslutade med att tillägga att vi inte var tillräckligt bra för att få full pott.

Sammantaget var det verkligen ett fall framåt och ÖSK grabbarna var väldigt lättade efter poängvinsten och ser verkligen fram mot matchen mot Syrianska på söndag.

Personligen kändes redan från matchstart att våra grabbar var taggade till max. Nu är det bara att jobba vidare och hoppas på att spelarna får läka de krämpor som denna matchen har kostat. Hemmapubliken vände hemåt med ett leende på läpparna och kände att det finns hopp om en vändning, Vi får hoppas att årets första tre poängare kommer på söndag.

Om du var på matchen skriv gärna dina synpunkter på Facebook!

Matchreferat kommer senare ikväll.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908