Köp aktier i ÖSK – kom närmare än nära

Nu har du som sann ÖSK:are möjlighet att bli aktieägare i ÖSK. Erbjudandet gäller både till privatpersoner och företag. Som delägare i klubben kommer du ännu närmare och du är med och bygger ett ännu starkare ÖSK. Var med och gör skillnad på riktigt.

Klicka här för att ta del av prospekt med all information om nyemissionen Pdf, 833 kB..

ÖSK har en vision om att bli ett allsvenskt topplag som spelar inför fullsatta läktare och som löpande tar allsvenska medaljer och spelar i Europa. Vägen dit är inte enkel och vi kan bara lyckas om vi gör det tillsammans. De av er som var på matchen mot Hammarby i våras vet vilken känsla vi vill ha. En het allsvensk toppmatch med bra fotboll inför ett kokande fullsatt Behrn Arena.

De pengar som kommer in i nyemissionen ska användas för att snabba på resan mot visionen. Vi får utökade resurser för att ta steg mot att bli ett allsvenskt topplag och attrahera och utveckla duktiga spelare och ledare. Pengarna ska också användas till att utveckla vår ungdomsakademi för att vi ska bli ännu vassare på att utveckla egna elitspelare.

Som aktieägare blir du som sann ÖSK:are delägare i klubben i ditt hjärta. Du kommer ännu närmare klubben och blir bidragande till att ÖSK snabbare kan genomföra sin resa mot visionen att bli ett topplag. Du får också rösträtt på aktiebolagets bolagsstämmor, du blir först ut med att få bolagsinformation och du blir inbjuden till exklusiva aktieägarträffar med tränare och spelare.

I vårt aktieprospekt kan du läsa mer om erbjudandet och du kommer åt detta om du klickar här Pdf, 833 kB..

Erbjudandet i korthet
- Du erbjuds att köpa B-aktier i ÖSK Elitfotboll AB (publ)
- Både företag och privatpersoner kan köpa aktier
- Aktierna kostar 250 kronor styck, och minsta antalet att köpa är 20 stycken (5 000 kronor)

Avkastning på investeringen
- Utdelningspolicyn är att 25% av årets resultat delas ut under förutsättning att bolagets egna kapital överstiger 10 miljoner kronor

Vad får jag som aktieägare?
- Inbjudan till och rösträtt på aktiebolagets stämmor
- Bolagsinformation i form av kvartalsrapporter, årsredovisning med mera
- Inbjudan till exklusiva aktieägarträffar med tränare och spelare
- Vara bidragande till ÖSK:s resa mot visionen att bli ett topplag

Hur gör jag om jag vill köpa aktier?
Fyll i denna blankett (klicka här Pdf, 88.1 kB.) och för över pengar till det i blanketten angivna kontot för att köpa dina ÖSK-aktier.

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Simon Åström, simon.astrom@oskfotboll.se, 0739-09 09 90.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908