Stort intresse för matchen mot IFK Göteborg

Under torsdagen passerade vi 7000 sålda biljetter till halsdukens dag och matchen mot IFK Göteborg. Biljetterna går åt i rask takt och allt talar för en ny publikfest på Behrn Arena. Vi vill också passa på att välkomna IFK Göteborgs supportrar till matchen. Det är stort intresse även från deras håll och de räknar med ca 1000 personer på plats.

Vi tog ett snack med Gabriel Åbom för att höra lite hur läget är inför matchen.
– Vi märker av ett större tryck än tidigare år och redan nu är familjeläktarn och sektionerna L, M och N nästan slutsålda. Det känns extra kul att det är många ungdomslag och familjer som besöker oss, säger Gabriel Åbom som är evenemangsansvarig på ÖSK.

Vad tror det blir för publiksiffra?
– Vi vill nå 10000 på söndag. Om alla ÖSK:are hjälps åt att dela biljettlänkar och dra med sig sina vänner är det absolut möjligt. Vi hade nästan 8000 mot nykomlingen Jönköpings Södra så jag ser inte alls 10000 som någon omöjlighet.

Hur köper man biljett?
– Som vanligt rekommenderar vi alla våra besökare att köpa förköp till matchen. Då undviker ni eventuella köer på plats. Biljetter köps på Örebrokompaniet på Olof Palmes Torg, på webbiljett.se eller på vårt kontor.

Halsdukens dag, vad innebär det?
– Det är återkommande tradition vi har. Vi vill se alla ÖSK:are i halsduk på söndag. När inmarschlåten spelas strax innan match ställer vi oss upp och ger spelarna en bra skjuts in i matchen. De 150 första som kommer i halsduk kan dessutom hämta ut en gratis chokladkaka vid entrén i det nordvästra och sydvästra hörnet från vår samarbetspartner GSD AB. Bara en sån sak (skratt)

Köp biljett här:
webbiljett.se/oskfotboll

Örebro SK-IFK Göteborg
Söndag 24 april klockan 17:30
Behrn Arena

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908