Seger mot Sirius i en tight tillställning

Det blev seger med 3-2 mot IK Sirius i en tight tillställning. ÖSK:s mål gjordes av Almin Masic, Adam Leijon och Vide Törner.
– All heder till Sirius som verkligen krigade på och spelade bra, sa Daniel Wickström efter matchen.

Matchens första minuter känns svajiga. Både lagen vill mycket men slarvar. Spelet tar sig sedan och i den tionde minuten gör ÖSK 1-0 efter ett vackert avslut av Almin Masic. Tyvärr, för örebroarnas del, håller sig resultat inte längre än ca två minuter innan det är reducerat till 1-1. ÖSK känns farligare men har inte samma lugn i spelet som brukligt. Sirius känns lugnare i spelet men inte lika farliga i sista tredjedelen.

I mitten av halvleken tar ÖSK ledningen för andra gången i matchen, denna gång är det Adam Leijon som bjuder på ett fint avslut. Men återigen kvitterar Sirius, denna gång en stund efter ÖSK:s ledningsmål i den 38:e minuten.

Andra halvleken är bättre än den första sett med svartvita ögon. ÖSK:arna tar för sig mer och vinner dueller, men fortfarande saknas en del i spelet. Vi skapar ett par fina lägen utan att få in bollen. Tills Vide Törner, som efter en fin individuell prestation, får in bollen till 3-2 med ca 18 min kvar av matchen. Resultatet står sig matchen ut.

– Skönt med 3 poäng trots att spelet inte riktigt kom upp i den nivå vi är vana vid. Beröm till Almin Masic, Joseph Spångberg och Harald Detlofsson för fina prestationer, säger tränare Daniel Wickström.