Nu släpper vi biljetterna till sista omgången mot AIK – exklusivt biljettsläpp imorgon

Imorgon tisdag klockan 10:00 har vi ett exklusivt förhandssläpp av biljetter till matchen mot AIK i den avslutande allsvenska omgången. Medlemmar, årskortsinnehavare och partners har i och med det möjlighet att redan nu säkra sina biljetter till den avgörande matchen. För övriga personer öppnar den allmänna försäljningen den 18e september.

Den 31 oktober tar ÖSK emot AIK i allsvenskans sista omgång. Det är ett enormt tryck på matchen, och de ca 2700 biljetter som i förra veckan släpptes till AIK sålde slut på mindre än ett dygn.

Vi vill naturligtvis se så många Örebroare som möjligt på läktaren i den viktiga matchen. Därför erbjuder vi nu medlemmar, årskortsinnehavare och partners att säkra sin biljett redan nu. När biljetterna släpps till allmän försäljning den 18e september kommer de att sälja slut snabbt. Vänta alltså inte med förköp!

Detta gäller för det exklusiva biljettsläppet den 18e augusti:
Vi släpper biljetter på Norra Läktaren och Västra Stå.

Medlemmar och årskortsinnehavare:
Mot uppvisande av giltigt medlemskort/årskort samt legitimation kan du köpa max 5 biljetter till matchen på ÖSK:s kontor på Rudbecksgatan 52G eller på Örebrokompaniet på Olof Palmes Torg. Biljetter kan köpas på Norra läktaren (ej sektion C) eller Västra stå. ÖSK:are som har fått förfrågningar från Stockholmshåll ombeds att hänvisa till den allmänna försäljningen som sker den 18 september.

Partners:
E-postbrev kommer att skickas ut till samtliga partners. Svara på mailet och boka biljetter via din kontaktperson på ÖSK.

Årskortsinnehavare på sektion K, L, M och N:
Vi erbjuder alla årskortsinnehavare på sektion K, L, M och N att byta sin plats i AIK-matchen till Norra läktarens sektion B eller D. Då Södra läktaren kommer att bemannas av många Stockholmare så rekommenderar vi av service- och säkerhetsskäl att ni som sitter på dessa sektioner byter till en plats på Norra läktaren. Som tack för hjälpen bjuder vi er naturligtvis på en kaffe och kaka under matchen. Vill ni behålla era platser på Södra läktaren får ni naturligtvis göra det, men vi rekommenderar er att byta, och det underlättar mycket för vår planering inför matchen. Läs mer om hur du byter plats här.

För övrig publik och borta-supportrar:
Allmän biljettförsäljning på resterande biljetter sker från den 18 september.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908