Information till årskortsinnehavare på Södra läktaren

Den 31 oktober tar ÖSK emot AIK i allsvenskans sista omgång. Det är ett enormt tryck på matchen, och de ca 2700 biljetter som i förra veckan släpptes till AIK sålde slut på mindre än ett dygn. Trycket från Stockholmshåll är enormt, och även från Örebrohåll märker vi av ett stort intresse. Vi väntar oss en ny publikfest på Behrn Arena.

Den 18e augusti sker ett exklusivt biljettsläpp till medlemmar, årskortsinnehavare och partners, och den 18e september släpps biljetterna till allmänheten. Läs mer här.

För att kunna ge publiken bästa service så erbjuder vi alla våra årskortsinnehavare på Södra läktarens sektion K, L, M och N att byta sina platser till platser på Norra läktaren i matchen mot AIK. Vill ni behålla era platser på Södra läktaren får ni naturligtvis göra det,  men av service- och säkerhetsskäl så rekommenderar vi er att byta, och det underlättar mycket för vår planering inför matchen. Som tack för hjälpen bjuder vi naturligtvis på kaffe och kaka under matchen.

För att byta dina befintliga platser till platser på Norra läktaren fyller du enkelt i formuläret nedan så skickar vi hem dina biljetter samt fikabiljetter till den adress du angivit.

Du är också välkommen in till vårt kontor i Västra läktaren på Behrn Arena, Rudbecksgatan 52G. Öppettider mån-fre 08.00-17.00, lunchstängt 12.00-13.00.

För övriga frågor, kontakta Michael Karlberg, biljettansvarig: michael.karlberg@oskfotboll.se eller 019-16 73 15.

Kontaktuppgifter

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908