VD:n vid pennan

Veckans höjdare är självklar. Hemmamatchen mot Jönköpings Södra hemma på Behrn Arena hade många av de bästa ingredienserna bl.a:


 • Matchresultatet 3-1 givetvis, en härlig revansch sedan bortaförlusten i slutet av juli, en mycket rättvis seger
 • Premiär på nya hemmamattan, självklart skönt att ta tre poäng direkt
 • Publikfest, framförallt ett oerhört härligt engagemang på läktaren vilket absolut tände spelarna lite extra, ni kom, ni sågs men framförallt Ni hördes och ”ägde”
 • En varm och värdig ÖSK applåd för mycket starka profiler inom ÖSK-familjen
 • Ett skönt välkomnande av Nordin Gerzic som vi lånar in under resterande säsong från IFK Göteborg
 • Det märks att alla inte ännu är tillbaka efter semestern, mejlen kommer direkt i retur och telefonsvararna anger fortsatta ledigheter. Ändå lyckades vi under veckan göra några fina affärer, både via våra partners som via vår kära publik, det sistnämnda via kompletterande abonnemang för våra resterande spännande hemmamatcher.

  Vi har haft en träff i fotbollsrådet och givetvis förberett Örebrosonen Nordin Gerzics återkomst i ÖSK tröjan, likväl som vi diskuterade andra eventuella åtgärder för att säkra upp bästa möjliga konkurrenskraft inför säsongens viktiga avslutande matcher.

  Träff med guldmedlemmar i ÖSK-puben innan matchen alltid lika trevlig som givande. Bra frågor, bra diskussioner och framförallt en gemensam samlad positiv syn på nuläget som vår framtid efter årets Superetta.

  Vi har redan börjat se över 2014 års produktutbud, i veckan påbörjade vi dessa processer via ett möte med en representant för BAES, det företag som assisterar oss i bearbetningen av alla 1908 klubbs medlemmar (partners). Vi ser alltid en möjlighet att lyssna in och eventuellt komplettera möjligheterna efter de behov som uttrycks.

  Nu väntar ett kolossalt spännande bortamöte mot GIF Sundsvall idag, 6 poängsmatch mot topp 3 motstånd, härligt!

  Jan Karlsson, vd ÖSK Fotboll

  © ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908