Per-Ola Ljung har stakat ut den enda vägen

Förstora bilden

Idag blev det vinst mot MFF med 2-1 och Per-Ola har preparerat laget för vinst och detta är den enda vägen vi kan gå säger han på presskonferensen.

Per-Ola utvecklar sitt resonemang:

-        Jag är mycket nöjd med insatsen idag och vi lyckades med vår plan att få stopp på deras flyt i anfallen och jag vill ge killarna en stor eloge för deras inställning samt hårda arbete som verkligen gav resultat.

-        Nu gjorde vi båda målen efter fasta situationer om vi hade haft en lite bättre effektivitet i de övriga avsluten så hade vi fått bättre utdelning.

-        Idag funkade det mesta väldigt bra och vi gör inte mer än vi behöver och vi styrde MFF på ett otroligt bra vis. Killarna visar karaktär och styrka idag, avslutar en mycket nöjd Per-Ola Ljung.

MFF:s tränare Rikard Norling var mindre nöjd med insatsen idag och fortsätter:

-        Vi började ok med ett bra bollinnehav men vi fick inte ut det vi hade tänkt och vi tappade bort en del bollar. Efter pausen fick vi en bra start med ett tidigt mål, men efterhand gick vi in i ytor där det fanns många ÖSK:are och vi körde fast, vi borde gått runt.

-        Just nu är ÖSK ett helt annat lag än i våras och spelar inte som ett bottenlag, ÖSK är en fint lag och Arenan fin, avslutar en lite besviken Rickard Norling.

 Visst var det en otroligt härlig fotbollsafton med ÖSK ögon. ÖSK lyckades inte bara besegra MFF, utan även komma tillbaks efter deras ledningsmål till 0-1 (46:27 Hamad) och vända matchen. Våra otroliga grabbar Lumbana nickar in bollen kanonhårt efter en frispark till 1-1 (53:24) och Berisha satte det avgörande målet efter en hörna (64:12). Segern var rättvis i mina ögon!

Jag svettas och kroppen har inte slutat att skaka efter den otroliga upplevelsen som vi 7 156 fick uppleva ikväll. Ett utförligare matchreferat kommer inom kort.

Det hade varit väldigt roligt om du skriver några rader om din syn på dagens match med DINA ögon

Nu får vi suga på detta några dagar och ladda om inför nästa match som är redan till helgen.

På söndag kl:16:00 kommer BK Häcken på besök och våra grabbar behöver ett mycket starkt stöd på läktarna, vi hoppas på ännu mera folk än i går och förhoppningsvis uppåt 10 000 personer.

Välkomna!

 

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908