Press

information för press & media

Välkommen till Behrn Arena

ÖSK Fotboll hälsar representanter för media välkomna till Behrn Arena. Vi kommer att anstränga oss för att ni ska få ett professionellt bemötande i en miljö som fungerar för er. Det gäller allt från teknisk service och matchinformation till presskonferenser, förtäring och allmän service.

Ackreditering

 1. Journalister och fotografer som ska bevaka en match ackrediterar sig senast närmaste vardag före match. Ackrediteringsansökan ska göras av ansvarig på redaktionen. Alltid via mejl till krister.linner@oskfotboll.se

  Varje medieföretag (tidning, nyhetsbyrå, radiokanal, webbredaktion etc.) kan maximalt tilldelas två platser på pressläktaren.

  För ackreditering till våra matcher gäller att ni uppfyller kraven som ÖSK Fotboll och Svensk Elitfotboll ställt upp för säsongen.

  Följande är välkomna till våra pressutrymmen:
 2. » Sportjournalister med giltig presslegitimation utfärdad av Svenska Journalistförbundet
 3. » Sportjournalister med giltigt AIPS-kort
 4. » Övriga journalister efter anmälan av det medieföretag man representerar
 5. » Utöver detta kan ÖSK Fotboll bevilja ackreditering efter individuell prövning

Parkering

Området runt Behrn Arena är under ombyggnad och det finns för närvarande få parkeringsplatser reserverade för media. (Till dessa hämtas p-tillstånd i pressentrén). P-platser finns i övrigt i närområdet runt arenan.

Pressingång

Entré för medierepresentanter sker vid det östra tornet på norra läktaren (Rudbecksgatan). Där får du ackrediteringsbricka, fotoväst, biljett och annan information.

Pressrummet

På 3:e våningen (hiss eller trappor) finns pressrummet med direktförbindelse med pressläktaren. Matchprogram, laguppställningar och statistik finns att hämta här före, under och efter matchen.

Kaffe, te, mackor, frukt serveras under matchen.
Presskonferens sker i pressrummet ca 15 minuter efter slutsignal.
Intervjuer med spelare sker i spelargången. Tala med någon av våra pressvärdar så hjälper de er. Lämna namn på den/de spelare ni vill intervjua så ser vi till att de finns tillgängliga

WiFi

Nätverk finns tillgängligt i pressrummet.

Fotografer

Fotografernas arbetsrum är beläget i spelargången. Ingång genom pressentrén där fotovästar och ackrediteringsbrickor delas ut. Västarna måste bäras av fotografer som vistas på innerplan. WiFi finns i fotorummet.

Efter matchen

Brickor och fotovästar återlämnas till pressvärdarna eller i fotorummet.
Behöver du sitta kvar och arbeta efteråt så finns det möjlighet till det i pressrummet, dock inte längre än 1 timma efter match.
Pressvärdar på Behrn Arena är Göran Tivenius, Krister Linnér och Anders Edh.

Krister Linnér
Press & ackreditering

0705-60 10 01
Skicka e-post


© Örebro sportklubb Stolthet, hjärta och passion sedan 1908