Örebro Sportklubb

OM ÖSK Fotboll

ÖSK Fotboll har varit svartvitt i över 100 år. Nu är vi det allihop. 
Med stolthet, hjärta och passion möter vi de allsvenska lagen och inför varje match drar den svartvita vågen över Örebro. 

Vi är spelarna, tränarna och alla entusiaster som jobbar runt laget. 
Vi är kubanerna (världens bästa klack!) och de trogna supportrarna som kommer på varenda hemmamatch – och en och annan borta med. 

Vi är alla tjejer och killar som gillar fotboll och kanske själva spelar i ett lag.
Vi är de som går på match då och då, när andan faller på. 

Vi är du som egentligen inte är så värst intresserad, men ändå tycker att det är himla kul att Örebro har ett allsvenskt fotbollslag.
Och vi är du som ler lite när jublet stiger från arenan. 

Vi är många. Vi är svartvitt. 
Vi ses på nästa hemmamatch!

VI ÄR SVARTVITT – RÖSTER FRÅN ÖSK-FAMILJEN


CARI ÖSTMAN CARLSSON
PARTNER, MEDLEM, KUBAN

– ÖSK är laget i mitt hjärta och det är på matcherna jag kan känna samhörighet med alla Örebroare. När det går sämre är jag en typisk mamma. Ve den som talar illa om spelarna och tränarna. Tål det lika lite som kritik mot mina egna barn. Mitt humör hänger ihop med hur det går för ÖSK och sällan har jag lika trevligt som när det är hemmamatch.

L-P ALEXANDERSSON
MÅNGÅRIG FUNKTIONÄR

– Att jobba vid ÖSK:s matcher har alltid varit en självklarhet för mig. Det är enkelt att lägga tid på ÖSK, klubben i mitt hjärta. Man får så mycket tillbaka. Det är en fröjd att tillsammans med andra människor jobba för ett så bra matchevent som möjligt.

KALLE HOLMBERG
SPELARE

– Jag har spelat i ÖSK några år nu och jag tycker klubben tar viktiga och bra steg varje år. Det är kul att se hur engagemanget runt klubben växer. Riktigt kul att supporterkulturen är på frammarsch också. Vi är svartvitt!

ALEXANDER LUNDELL
KUBANERNA

– Jag är inte bara supporter till ÖSK. Jag är stolt över att tillhöra ÖSK-familjen. De senaste åren har vi supportrar kommit mycket närmare klubben. Vi har mycket att lära oss av varandra och det känns som att vi går en ljus framtid till mötes.

Kubanerna

VÄSTRA STÅ

Kubanerna

STOLTHET, HJÄRTA, PASSION

© 2016 ÖSK Fotboll Stolt, hjärta och passion sedan 1908