Höjdpunkter från matchen

Förstora bilden

Det kändes redan i inledningen av matchen att ÖSK var med på banan och hade ett övertag den första kvarten innan utvisningen (20 min.). GAIS backade tillbaks stora delar av matchen och lyckades några gånger med snabba omställningar.

Om du vill se höjdpunkterna under matchen kan du kopiera länken nedan:

http://www.fotbollskanalen.se/allsvenskan/tv-p-o-ljung-effekten---osks-forsta-seger-succe-saklart/

.

Under matchen hände det en hel del saker med byten, gula kort och annat som påverkade matchen, här kan du klicka på

Om du vill få lite mer fakta om matchen

Nu när jag har haft några timmars sömn på ett blåsigt Öckerö på kusten utanför Göteborg är jag  fortfarande övertygad om att vinsten igår var rättvis och inställningen av våra grabbar, visar på ett harmonsikt lag som har tankat på mycket självförtroende och spelglädje under Per-Ola korta tid hos oss i klubben.

ÖSK klacken på ca. 40 personer hade en hel läktare för sig själv och jobbade hårt hela matchen mot den stora GAIS klacken på den andra sidan. Från min plats på pressläktaren så hördes ni bra och grabbarna kände ert stöd i ryggen och ni ska ha tack för er insats.

På måndag väntar allsvenskans hetaste lag Malmö FF och där är vi inte favoriter, men här gäller det att plocka fram krigsmunderingen och vinna många dueller över hela planen och störa deras grundspel.

Vi hoppas verkligen att det blir publikrekord för i år på Behrn Arena och att vi passerar 10 000 personer även om vi är i semestertider.

Det finns en stor potential i truppen och spelare som inte ens var med i matchen och nu kan det bli konkurrens om en plats i startelvan.

Vi syns på måndag kl:19:00

Välkomna!

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908