Inför Sundsvalls DFF hemma på Behrn Arena

Foto: Retouched Reality / Daniel Lubner

I dag väntar den fjärde omgången av Elitettan och ÖSK är efter två tuffa bortamatcher tillbaka på hemmaplan. Matchen börjar 16:00 och det är Sundsvalls DFF som kommer på besök till Behrn Arena.

Köp biljett Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

truppen:

1. Agnes Lundberg Vesterlund
3. Josefine Eklund
6. Agnes Andersson
7. Nora Thörngren
8. Matilda Wennberg
9. Emilia Andersson
11. Cornelia Karlsson
13. Maja Eriksson
14. Izabella Hurtig
15. Nellie Thörngren
16. Grace Wallin
17. Alva Hyttinen
18. Moa Arlebo
19. Amelia Olofsson
20. Rebecka Mannström
21. Olivia Stråle
23. Jonna Dahlberg
24. Selma Rajakangas
26. Ellen Portugués

De spelare som ej är tillgängliga för uttagning till dagens match på grund av skador är Klara Spångberg, Clara Heiche, Ida Henriksson, Sofia Westerlund, Ella Gunnarsson och Emelie Alfredsson.

Huvudtränare Dennis Gabrielssons tankar:
- Jag tycker att när man förlorat så är det alltid skönt att spela match igen. Vi var i Umeå och gjorde en insats där spelarna visade att de brinner för det här samt lägger ner hjärta och själ för att försöka ta poäng. Så vi vill ta med oss den arbetsinsatsen och krydda med att vara lite mera konstruktiva i vårt anfallspel. Mot Umeå var vi mer kontringsinriktade men vi räknar med att bedriva anfallspel på ett helt annat sätt i den här matchen. Vi vill komma upp högre i banan och ha större bollinnehav, får vi det kan det bli en kul match.

Sundsvalls DFF

Laget från Medelpad slutade förra säsongen på en tionde plats i Elitettan med tre poängs marginal från nedflyttning. Efter tre omgångar av årets säsong har Sundsvall ännu inga poäng. Detta då man har öppnat med tre förluster mot GUSK, Lidköpings FK och senast mot Bollstanäs SK.

För Nora Thörngren och Sofia Westerlund är det deras gamla klubb som kommer på besök till Örebro. Nora spelade förra året alla 26 matcher för Sundsvall medan Sofia noterades för 21 framträdanden i seriespelet.

Sändning

Matcherna i Elitettan sänds av Expressen och med ett +Allt-abbonnemang kan du se alla matcher samt morgondagens premiär både hos Expressen och hos NA:

Expressens sändning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908