Detta händer vid matchen på lördag

På lördag är det äntligen dags för hemmamatch på Behrn Arena igen. ÖSK tar emot BK Häcken och matchen börjar 16.00. Innan avspark händer det som vanligt en hel del på arenan.

Live At Heart Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. startar till helgen och som tidigare år så får vi besök av aktuella artister från festivalen som pågår mellan 30 augusti och 5 september. I samband med matchen på lördag får vi besök av örebrobandet Rivertown Blues Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och The Hawkins Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. från Arboga. Se och lyssna på båda banden nedan.

ÖSK-Tältet

Som vanligt tittar Alexander Axén förbi ungefär en haltimma innan matchen och drar förutsättningarna inför matchen. Här sereveras det pytt-i-panna och du har möjligheten att avnjuta en kall öl innan matchen.

Mötesplats ÖSK - biljettföräljning

Biljettförsäljningen öppnar en timma innan avspark (15.00). Men vi rekommenderar alla att köpa förköp. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

ÖSTRA LÄKTAREN

På den Östra läktaren kommer deltagare ur ÖSK Ungdoms fotbollsskola att sitta under matchen. Innan matchen kommer det finnas massor av aktiviteter för barnen på baksidan av den Östra läktaren. Där kommer det erbjudas möjlighet att pröva några av ÖSK Ungdoms idrotter.

Studio ÖSK - intervjuer på innerplan

Vid ca 15.20 bjuds det på intervjuer från innerplan med tränare från båda lagen som ger sin syn på matchen.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908