Veckans match – Två härliga fotbollsdagar för hela familjen!

Ta pulsen på ÖSK-spelarna inför den heta matchen mot IFK Norrköping. Imorgon (lördag) klockan 11-14 har du chansen att träffa ÖSK-spelarna på "Veckans match", ett stort event på Gustavsvik i Örebro. Det blir autografskrivning, intervjuer, speedshooting och massa annat.

Veckans Match är en nationell turné som besöker samtliga klubbar i Allsvenskan och Superettan. Våra A-lagsspelare kommer till Gustavsvik ca 12 och är redo att träffa er och utmana er i olika tävlingar.

Uppblåsbar fotbollsturnering 
I vår uppblåsbara fotbollsplan möter 8 st. lag i åldrarna 8-12 år varandra i en miniturnering. Här kan du heja fram dina vänner och själv prova på att spela efter avslutad turnering.

Speed shooting
Svenska Spel låter dig anta två utmaningar – Satsa allt i ”Dagens hårdaste skott” eller skjuta så lika som möjligt på tre skottförsök. Vinnarna i utmaningarna får biljetter till matchen dagen efter.

C More och TV12 utmanar dig i straffar!
En välplacerad straff tätt intill stolpen eller en krutare rakt upp i krysset. Hur du än väljer att lägga din straff så är det bara mål som räknas. Du har tre straffar på dig att göra så många mål som möjligt på rad mot en rörlig målvakt. När du satt dina straffar finns även möjligheten att med nära och kära spela FIFA 14 och utmana varandra i snabbast mål.


Bli målvakten som limmar en boll i krysset
Bli fotograferad framför en installation samtidigt som du håller en boll i händerna. Bilden vrids sedan i telefonen 90 grader. Detta gör att det ser ut som man flyger i luften och limmar en boll som är på väg upp i krysset.

Prickkastning med Friends och Barncancerfonden
Minns du Lilla Sportspegelns prickkastning? Visst såg det enkelt ut genom TV-rutan? Nu är det upp till bevis. Barncancerfonden tillsammans med Friends bjuder på prickkastning.

Hoppborg
Alla barn är välkomna och leka i hoppborgen som är designad som en fotboll.

5–kamp
Utmana dina vänner i en femkamp på området bland alla aktiviteter.

Prickkastning
Minns du Lilla Sportspegelns prickkastning? Visst såg det enkelt ut genom TV-rutan? Nu är det upp till bevis. Posten bjuder på prickkastning och frågesport, alla som deltar får en fin give-away. Dessutom lottar vi ut biljetter till matchen dagen efter, till alla som deltar!

Svenska Spel Gräsroten
Har ni vad som krävs för att bli årets lag? Trixa er igenom säsongens fotbollsutmaningar i Gräsrotens labyrintspel och ta er hela vägen fram till säsongsavslutning och kampen om ligasegern.

Matchdagen
På själva matchdagen ses vi på nytt, fast nu utanför Behrn Arena, för att tillsammans ladda upp för matchen. Förhoppningsvis har ni då tävlat till er en biljett på eventet eller köpt en biljett så att ni kan fortsätta följa favoritlaget ända in på arenan.

Vi ses på Gustavsvik och Behrn Arena!

© Örebro sportklubb Stolthet, hjärta och passion sedan 1908