Vill du jobba på ÖSK:s matcher?

Foto: Icon Photography

Är du en engagerad ÖSK-supporter som vill hjälpa till runt våra hemmamatcher? Just nu söker vi personal till flera olika tjänster runt både herr- och damlagets matcher.

Att hjälpa till som volontär runt ÖSK:s hemmamatcher är både roligt och givande samtidigt som du får arbeta tillsammans med ett härligt gäng som alla brinner för klubben. Arbetet ger en god erfarenhet och dessutom får du se fotboll på plats.

Legitimerad sjuksköterska
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vana från akutsjukvård. Uppdraget bedrivs på Behrn Arena i samband med herrlagets hemmamatcher. Du jobbar tillsammans med ett sjukvårdsteam där syftet är att vara tillgänglig för akutsjukvård åt publik, funktionärer och andra som kan tänkas behöva hjälp på arenan. Du kommer ingå i ett team om tre sjuksköterskor som turas om att jobba på matcherna. Övriga matcher får du självklart se från läktarplats.

Publikvärd
Publikvärdarnas roll är att se till att besökande publik får den service och hjälp den behöver. I första hand vid ingångarna till sittplatsläktarna, vilket innebär att du kommer ha möjlighet att se större delen av matcherna.

Matchsekreterare
Som matchsekreterare för du statistisk kring damlagets matcher i Elitettan och rapporterar laguppställningar, byten, mål med mera. Statistiken används sedan bland annat för TV-sändning, skrivande journalister på plats samt Live-Score.

Entrépersonal
Som entrépersonal är du ansvarig för att ge alla våra besökare ett trevligt första bemötande och att scanna biljetter.

Ansökan eller frågor skickas till ÖSK:s evenemangsansvarig Lars-Peter Alexandersson via e-post till lpa@oskfotboll.se

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908