Let´s Go By Bus och ÖSK skriver flerårigt avtal

ÖSK Fotboll kan idag stolt hälsa Let´s Go By Bus välkommen som ny bussleverantör och partner inför säsongen 2024. Samarbetsavtalet är skrivet över fem år och innebär bland annat att Let´s Go By Bus kommer att köra samtliga ÖSK Fotbolls lag.

– Det är väldigt glädjande att välkomna Let´s Go By Bus in i ÖSK-familjen. Att få in Let´s Go By Bus som en ny bussleverantör ser vi som ett kvitto på att vi gör rätt saker och lokala företag väljer oss för att stärka sitt varumärke. Det betyder mycket för klubbens framtida resa att vara en lokal klubb och att då kunna få med ett lokalt bussbolag som blir vår leverantör känns glädjande, säger ÖSK Fotbolls säljare Gabriel Åbom.

Let´s Go By Bus är ett bussbolag i Örebro som kan hjälpa er med era resplaner, oavsett om det är en tripp genom Sverige eller en längre resa runt i Europa.

Bussarna är utrustade med bland annat klimatanläggning, toalett och Wi-Fi. Alla bussar använder en biodiesel känt som HVO, en fossilfri diesel som släpper ut en kraftigt minskad mängd växthusgaser i jämförelse med vanliga drivmedel och är ett klimat- och miljösmart val.

– För mig som Örebroare känns det väldigt roligt att fått till ett samarbete med ÖSK och äran att köra klubbens alla lag på ett tryggt och säkert sätt. Det känns inspirerade att som Örebroföretagare få jobba lokalt med ett starkt varumärke och även vara med på den resa ÖSK nu startat. Vi är supertaggade på detta och ser fram emot många roliga år ihop, säger Let´s Go By Bus:s VD och grundare Daniel Sjöman

Läs mer om Let´s Go By Bus här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908