På lördagen tog ÖSK U emot division 3 laget IK Östria på Behrn Arena.

Matchen började med ett klart spelövertag för ÖSK där

man dominerade stort de första 30 min. Trots spelövertaget så lyckades man inte spräcka nollan fast man

hade flera bra chanser.

-Vi borde ha gjort 2-3 mål under den perioden för att vara nöjda, säger Håkan Juhlin.

Östria kontrade farligt vid 2-3 tillfällen och hade så när tagit ledningen

på en av chanserna.

Simon Leonidsson och Mikael Jidsjö utgick efter 30 min spel vilket var bestämt

innan. Simon hade innan dess gjort 30 bra minuter där han hade ett rykande skott i ribbkrysset.

Andra halvlek bjöd inte på något ordnat spel under första halvan men efter 70 min

lyckades ÖSK ta tag i spelet bättre och kunde till slut få in 1-0 målet på straff

efter att Daniel Björnqvist blivit fälld. Edvin Möller satt straffen säkert i 73:e min.

Sedan spelade Adam Eriksson fint fram Edvin till 2-0 i 88:e.

- Som vi befarade innan matchen så märktes det på killarna att vi tränat mycket hårt sista tiden

och de var inte helt pigga i benen idag. Beröm till Claus Pedersen i målet och Daniel Björnqvist på högerbacken och bra inhopp av Viktor Lindqvist och Adam Eriksson säger Håkan Juhlin.

ÖSK U - IK Östria 2-0 (0-0)