Information från Örebro Tifo och Kubanerna

Förstora bilden

Dagen är den andra maj 2002. Örebro SK tar emot Elfsborg på Eyravallens gröna matta. Dagen vi väntat på länge är äntligen här.

Vi ska för första gången försöka oss på ett tifoarrangemang på Västra Stå. Spänningen ligger i luften, ska det funka? Vi har jobbat flera dagar innan matchen och denna dag är vi på plats redan vid lunch. I våra huvuden vet vi precis hur det är tänkt att det ska bli. Nu ska det bara omsättas i verkligheten …

10 år senare står vi återigen inför ett möte mot just Elfsborg, och sånär som på dryga veckan på samma datum. Många år har gått och mycket har hänt under den tiden. Våra arrangemang är väldigt mycket mer avancerade idag än de var då, på både gott och ont.

Nu vill vi uppmana alla ÖSKare att sluta upp bakom vårt firande av denna historiska match! Vi vill återigen se ett smockfullt Stallyktan innan match! Vi vill se en maffig marsch till arenan och vi vill framförallt se ett överfyllt Västra Stå med en klack som är taggade upp över öronen!

Vi vill se er gamla rävar som valt att pensionera er på sittplats, eller kanske rent av slutat gått på fotboll, tillbaka i klacken!

Vi vill se konstant stöd till laget med ljudtoppar högre än vad någonsin hörts på Vallen!

Detta är bara en del av alla festligheter som kommer under jubileumsåret 2012, från både oss och Kubanerna. Gör gemensam sak med oss och lägg ribban för hela säsongen!

Marschen kommer gå klockan 18.00 från Stallyktan.

Alla, och då menar vi verkligen ALLA till Västra Stå!!!

2002 – 2012

10 years of service!

Texten från Örebro Tifos hemsida.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908