Förlust mot Häcken med 2-1 igen!

Trots att ÖSK ryckte upp sig efter pausen och Tom Söderberg blev utvisad (85) kunde Häcken göra det avgörande målet  till 2-1 redan i 87:e minuten, trots att de bara var 10 spelare.

ÖSK hade ett litet större bollinnehav efter 90 minuter än vid pausen, 39 procent mot Häcken på 61 över hela matchen. Avsluten ökade och det blev 10 — 8 till fördel för Häcken, på mål var det 3 — 4 och det visar på hur effektiva Häcken är framåt som gör 2 mål på tre skott på mål! Samtidigt har vi inte den skärpan och turen med oss i de avgörande lägena för att hålla tätt bakåt och göra fler mål framåt.

Jobbigt för våra grabbar att få en ny förlust inför en stor publik på nästan 9 000 åskådare och nu krävs det att hämta mycket ny energi inför kommande matcher och Per-Ola kan få till det i nästa match. Häcken är ett lag som håller hög klass och har med sina två vinster mot ÖSK klättrat uppåt igen efter sin svacka.

Fler kommentarer kommer senare och i stunden känns det grymt jobbigt att ÖSK inte fick chansen att bygga upp något vägvinnande spel efter utvisningen för Häcken och hemresan blir inte vad vi hoppades på. Jobba på grabbar ni vänder på detta till något positivt.