ÖSK vidare till kvartsfinal i Svenska cupen

Den avgörande gruppfinalen i Svenska cupen mot IFK Norrköping slutade 2-2. Första halvlek var jämn men mållös. I den andra halvleken fick matchen mer liv och det skapades chanser åt båda håll. Norrköping tog ledningen med både 1-0 och 2-1 men ÖSK kvitterade två gånger om. Det sista målet gjordes av Filip Rogic i den 92:a matchminuten och innebär att vi nu är vidare till kvartsfinal.

Resultat: 2-2 (0-0)
Mål: 1-0 Moberg Karlsson (57') 1-1 Besara (58’) 2-1 Holmberg (82') 2-2 Rogic (92’)
Varningar ÖSK: Mathias Karlsson, Johan Mårtensson, Kennedy Igboananike
Byten ÖSK: Nahir Besara ut - Michael Omoh in (83’), Kennedy Igboananike ut - Michael Almebäck in (94')
Byten Norrköping: Ian Smith ut - Jordan Larsson in (63'), Eric Smith ut - Daniel SJölund in (65') David Moberg Karlsson ut - Lars Krogh Gerson in (85')
Domare: Glenn Nyberg, Fredrik Klyver (ass.), Jonas Bäcklund (ass.) och Paul Shamoun