Nordin Gerzic går vidare till IFK Göteborg

Förstora bilden

ÖSK Fotboll vill meddela att spelaren Nordin Gerzic kommer övergå till IFK Göteborg. Klubbarna har idag enats och Nordin kommer ansluta till IFK Göteborgs trupp per omgående.

Vi från ÖSK Fotboll vill tacka Nordin för sin tid i hos oss. Han har varit en st

or

bidragande faktor till senaste årens goda sportsliga resultat.

- Nordin är en mycket bra allsvensk spelare och affären ger oss goda möjligheter att ersätta med ytterligare kvalitativa spelare, säger sportchefen Lennart Sjögren.

Nordin har ett stort hjärta för ÖSK, vilket också var anledningen till att han skrev ett längre avtal med oss sommaren 2011. Nordin har hela tiden önskat att ÖSK skulle få bra ekonomisk ersättning vid en framtida eventuell klubbövergång. Det fanns redan då intresserade klubbar som ville värva honom och det är stort och hedrande av Nordin att tänka på detta sätt. Vi överenskom också med Nordin att vi som klubb skulle ha en öppen inställning om ett eventuellt erbjudande inkom och som skulle vara intressant för spelaren. När nu IFK Göteborg återigen visade ett stort intresse såg Nordin möjligheten att komma till en ny miljö och få nya utmaningar.

-

ÖSK Fotboll önskar Nordin lycka till i sin nya klubb med nya omgivningar och utmaningar, fortsätter Lennart Sjögren.

Magnus Sköldmark, ansvarig för spelarförsäljningar i ÖSK Fotboll:

- Det har varit konkreta och professionella samtal med IFK. Vi har fått ett bra och marknadsmässigt pris som ger oss möjlighet att fortsätta komplettera truppen med ytterligare kvalitet.

ÖSK Fotboll

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908