ÖSK U19 föll mot Djurgården

ÖSK U19 tog emot Djurgårdens IF hemma på Behrn Arena under söndagen. Trots en drömstart och tvåmålsledning blev det tyvärr förlust för det ÖSK:s äldsta akademilag.

Efter den övertygande segern borta mot IFK Lidingö förra helgen var förväntningarna höfa på ÖSK U19 när DJurgården kom på besök till Behrn Arena. Till en början var det också ÖSK som presterade bäst och redan efter 3 minuter kunde Arvid Brorsson nicka in 1-0. ÖSK fortsatte övertyga och skyttekungen Rodin Deprem gjorde 2-0 efter fint förarbete av Viktor Walldén. Efter det tog Djurgården över och reduceringen till 2-1 kom med knappa 10 minuter kvar av första halvlek.

Under andra halvleken fortsatte Djurgården övertyga och under ett par olyckliga minuter kunde stockholmslaget både kvittera och ta ledningen i matchen. ÖSK gjorde ett gott försök att komma tillbaka i matchen men tiden rann ut och Djurgården tog hem poängen.