ÖSK U19 avgjorde sent mot Vasalund

ÖSK U19 spelade under fredagskvällen sin andra hemmamatch i U19 Allsvenskan Norra. Vasalund kom till Behrn Arena och fick se Rodin Deprem ge vinsten hemmalaget i sjunde övertidsminuten.

Det var en intensiv match som präglades av felpassningar som spelades på Behrn Arena under fredagen. ÖSK började bäst och fick utdelning redan efter 10 minuters spel när Vasalund gjorde självmål. Efter målet kom dock Vasalund in i matchen mer och mer. Kvitteringen kom helt logiskt i minut 37, också det genom ett självmål. Vasalund gör även 1-2 på ett hårt volleyskott efter hörna men målet döms bort då en annan Vasalund-spelare står i offsideposition framför Gustaf Franck i ÖSK-målet.

I andra halvleken bytte lagen chanser och båda lagens målvakter fick visa upp sina kunskaper. I matchens absoluta slutskede kunde till slut Rodin Deprem avgöra matchen till ÖSK:s fördel. En stark seger för ÖSK som aldrig slutar kämpa trots att spelet inte stämde fullt ut.