Frågor och svar
ÅRSKORT 2024

Hur förnyar jag mitt årskort?
Vi har skickat ut ett mejl till dig som har haft årskort under säsongen 2023. Där finns din reservationskod som du kan använda för att förnya ditt årskort.

Har du haft ett årskort på sittplats under säsongen 2023 behöver du förnya ditt årskort innan den 31 januari 2024 för att behålla din plats. Efter detta släpps reservationen upp till allmän försäljning.

Jag vill behålla min plats men ändra priskategori? (Exempelvis från vuxen till pensionär)
Logga in på oskfotboll.ebiljett.nu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och gå till ”mitt konto”. Där klickar du på reservationer och kan enkelt ändra priskategori på egen hand.

Ändra reservationen här: https://oskfotboll.ebiljett.nu/Account/Reservations Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vad kostar årskortet?
Vi har flera olika priser och kategorier på våra årskort som varierar mellan 1000 kr - 2900 kr. Du ser alla priser och köper ditt årskort här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Årskortet ger dig entré till både damernas och herrarnas hemmamatcher säsongen 2024.

Kan jag månadsbetala som ett abonnemang?
Du kan delbetala årskortet via Klarna, information om detta finner du i köpflödet.

Hur får jag mitt årskort?
Du hittar enkelt ditt digitala årskort i vår app ÖSK Live Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som finns för både iOS och Android. Notera att du måste logga in med samma e-post som du angett vid betalning av ditt årskort.

Föredrar du ett fysiskt kort kan du enkelt köpa till ett plastkort för 45 kr tillsammans med ditt årskort.

Du kan även ladda ner årskortet genom att logga in på oskfotboll.ebiljett.nu
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
1. Välj sedan mitt konto under knappen "Konto".
2. Under "Aktiva säsongskort" kan du sen välja om du vill ladda ner årskortet som en PDF- eller mobilbiljett (Det fungerar även att ladda ner årskortet till Apple Wallet).

Du har dessutom fått en orderbekräftelse i PDF–format skickat till din e-post så snart vi mottagit din betalning. Du kan använda denna PDF som biljett.

Hur får jag mitt fysiska årskort (plastkort)?
Plastkortet kommer att skickas med post till den postadress du angivit vid köp. Kortet skickas från vårt kontor inom en vecka efter ditt köp.

Jag vill ha plastkort men glömde att lägga till ett, hur gör jag då?
Glömde du att köpa ett plastkort kan du beställa ett via e-post genom att mejla till fotboll@oskfotboll.se

Årskortet som present?
Ett årskort till ÖSK Fotboll är alltid en bra present. Den e-post som registreras kommer få ett bekräftelseköp och kvitto skickat till sig. Välj därför dina kontaktuppgifter när du genomför köpet. Väljer du att lägga till ett plastkort så kommer vi vid ett senare tillfälle ge mer information om när och hur du kan hämta det fysiska årskortet.

Gäller årskortet på ÖSK:s övriga matcher? (Svenska Cupen och träningsmatcher)
Ja! Som årskortsinnehavare har man fri entré till våra träningsmatcher och hemmamatcher i Svenska Cupen (gäller ej en eventuell cupfinal).

Jag kan inte gå på matchen. Kan jag låna ut kortet till en kompis?
Har du inte möjlighet att gå på en hemmamatch kan du skicka din biljett till en vän eller kollega. Logga bara in på oskfotboll.ebiljett.nu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., tryck på "Mina säsongskort" och välj sedan att skicka biljetten till en vän.

Jag kan inte gå på matchen och ingen i min närhet kan låna mitt kort, hur gör jag då?
Om du vet om att din biljett inte kommer utnyttjas under en specifik match så kan du även välja att avaktivera din plats så vi kan sälja den till någon annan.

Om jag vill köpa årskort till endast ett av ÖSK:s lag, kan jag välja det?
ÖSK är en klubb och årskortet innefattar både dam- och herrlagets hemmamatcher i seriespel, Svenska cupen (gäller ej ev. final) och träningsmatcher.

Om damerna spelar på Behrn Arena kan jag då använda mitt årskort på ståplats?
Nej. När ÖSK:s damer spelar på Behrn Arena så används endast den Norra läktaren, om inget annat meddelas. Du som har årskort på ståplats är varmt välkommen till sittplats dessa matcher.

Om endast Norra läktaren används när herrarna eller damerna spelar på Behrn Arena, kan jag då räkna med att sitta på min stol jag har via årskortet?
Om vi endast använder den Norra läktaren på Behrn Arena så är det i grunden fri placering som gäller. Du kan därför inte räkna med att få sitta på den platsen du har via ditt årskort. Däremot är du alltid garanterad inträde till matchen.