enkronasmatchen

#svartvitastjärnor

För oss i ÖSK är det viktigt att vara aktiva i samhället. Genom många av
våra engagemang vill vi bidra till en bättre vardag för barn och
ungdomar. Nu vill vi tillsammans med er stötta USÖ:s viktiga arbete med
sjukdomsdrabbade barn.

I ÖSK:s enkronasmatch betalar ert företag en krona för varje åskådare i matchen mellan ÖSK och IFK Norrköping. För varje åskådare över 7000 personer går pengarna oavkortat till USÖ:s arbete med svårt sjuka barn.

Matchen mellan ÖSK och IFK Norrköping är ett prestigefyllt möte, ett derby som ofta lockar storpublik. Nu har ert företag chansen att skapa en fantastisk inramning och samtidigt bidra till USÖ:s viktiga arbete för svårt sjuka barn genom Ljuspunkten och Stjärnglansen. Får vi med 100 företag och når en publiksiffra på 9 000 personer så får USÖ 200 000 kronor. Av dessa går 100 000 kronor till Ljuspunkten och 100 000 till Stjärnglansen.

Var med oss och gör skillnad!

DETTA INGÅR

  • 4 sittplatsbiljetter till matchen inklusive fika
  • Ert företagsnamn presenteras på ÖSK:s webbsida
  • Ert företagsnamn presenteras i matchprogrammet
  • Ert företagsnamn presenteras i matchannons i NA
  • Exponering på storbildsskärmen under matchen
  • Exponering på Ledskärm utanför arenan i tre matcher
  • Mediakit att lägga upp på sociala medier
  • Tävling med fina priser, exempelvis en matchloge för 18 personer under en match

Pris: 1 krona per åskådare.
ÖSK-IFK Norrköping, söndag 9 augusti 15:00

LJUSPUNKTEN

Stjärnglansen

Gåvokontot ”LJUSPUNKTEN” har bildats vid Barn- och ungdomskliniken för att hjälpa och förbättra tillvaron för svårt sjuka barn i Örebro län.

Gåvokontot ”STJÄRNGLANSEN” har bildats vid Barn- och ungdomskliniken USÖ för att hjälpa och förbättra tillvaron för barn med cancersjukdom i Örebro län.

#svartvitastjärnor

Bidra till publikfest och stöd USÖ:s viktiga arbete med sjukdomsdrabbade barn

Vill du vara med? Kontakta

Eva Palmér
070-639 27 27
E-post

Gabriel Åbom
073-597 95 60
E-post

Magnus Wikström
070-337 71 50
E-post

Christian Borell

vd Elon Elkedjan Logistics

– För oss på EEL är det självklart att vara med och stötta Svartvita Stjärnor. Som partners till ÖSK är det viktigt för oss att vara en del av deras engagemang för USÖ:s arbete, och det går helt i linje med det samhällsansvar vi vill ta.

MARIA PAULY

Barn- & ungdomskliniken USÖ

– Våra gåvokonton ger våra barn och ungdomar möjlighet att tänka på något annat och uppleva roliga saker i en tung livssituation. Vi har ett mycket bra samarbete med ÖSK Fotboll sedan tidigare och besöken som spelarna brukar göra på sjukhuset är till stor glädje för både barnen och deras föräldrar. Att ÖSK genom satsningen också vill bidra ekonomiskt för att göra cancersjukas barn liv lite lättare är något vi verkligen uppskattar.

MAGNUS
POJEN

McDonald's

– På McDonald’s vet vi hur viktigt det är med stöd och hjälp till svårt sjuka barn. På Sveriges fem Ronald McDonald Hus kan familjer bo tillsammans i en hemlik miljö, när deras barn genomgår långa och ofta
svåra behandlingar på de stora sjukhusen. Tillsammans med våra gäster samlar vi in pengar för att stödja verksamheten. För mig som örebroare är det en självklarhet att också stödja ÖSKs viktiga arbete för att hjälpa svårt sjuka barn. Kom på matchen och hjälp mig hjälpa till i det viktiga arbetet. Jag skänker en krona för varje såld biljett.

© Örebro sportklubb Stolthet, hjärta och passion sedan 1908