En föreläsningsserie om psykisk hälsa

Med psykisk hälsa som utgångspunkt har vi skapat en föreläsningsserie för våra spelare, ledare och medarbetare i ÖSK Fotboll. I onsdags kväll på Club 700 hade vi besök av fotbollsspelaren och författaren Richard Magyar som var först ut denna hösten.

Vi vill främja psykisk hälsa där målet är att elitsatsande fotbollsspelare även ska må bra psykiskt. Parallellt med vårt dagliga arbete i ÖSK Fotboll, vill vi även belysa verkligheten från ett annat perspektiv.

Richard Magyar har skrivit sin första bok, "Allt ingen sa". En bok om den egna ångesten och de mörkaste dagarna – men också om vikten av nära vänner, djup andning och att våga lära känna sig själv. Idag har Richard landat på en betydligt ljusare plats i livet. Han pratade även bland annat om sin psykiska ohälsa, utmaningar under karriären och tabun kring ämnet i samhället i allmänhet men i elitidrotten i synnerhet.

Efter föreläsningen fick alla med sig ett exemplar av boken "Allt ingen sa" hem som kommer ge värde till många. Vi vill tacka Richard Magyar för besöket i Örebro och Conventum för ett bra samarbete.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908