Matchtröjans dag mot Örgryte IS

Lördagen den 20 juli kl. 17:00 är herrlaget tillbaka på Behrn Arena när Superettan återupptas efter sommaruppehållet. I samband med denna match mot Örgryte IS kommer vi fira matchtröjans dag. Så fixa din matchtröja, gammal som ny, ta på dig den och kom till Behrn Arena. Låt oss sjunga ÖSK till seger och tillsammans färga Örebro och Behrn Arena svart och vit!

KÖP BILJETT Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Se gärna till att komma till Behrn Arena i god tid och kom ihåg att det inte är tillåtet att ta med väskor in på arenan.

Nedan har vi samlat all förmånlig information till dig som vill köpa en matchtröja eller få sin tröja tryckt till matchen:

 • Mellan den 10–15 juli kommer man kunna köpa årets matchtröja till 10% hos oskshop.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., både original och replica.

 • På matchdagen kommer vi ha extra försäljning av matchtröjor i tält runt arenan.

  • Enbart vid dessa kommer det vara ett rabatterat pris på replicatröjan, 399kr i stället för 499kr, medan originaltröjan säljs för ordinarie pris 799kr.

  • Dessutom kommer vi enbart här sälja ut tidigare års matchtröjor från åren 2021–2023 för 199kr.
 • På matchdagen kommer också Klubbteamet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. finnas på plats för att trycka tröjor till den som vill ha sin matchtröja med tryck på ryggen.

  • För att underlätta och slippa köer kommer det på förhand enbart finnas möjlighet att trycka 17 Holmberg, 4 McCue eller 14 Shagaxle på matchdagen. Vill man trycka sin tröja kostar det 100kr/tryck. Se till att vara på plats så tidigt som möjligt för att vara säker på att du hinner få din tröja tryckt.

  • OBS! Vill man ha en annan spelare eller sitt egna namn på sin matchtröja kan man mellan den 15–18 juli skicka ett mejl till daniel.wickstrom@oskfotboll.se med beställning. Skriv det namn och nummer du vill ha tryckt på tröjan i beställningen samt om det är på replicatröjan (499kr med tryck) eller originaltröjan (899kr med tryck). Dessa hämtas sedan ut på matchdagen.

Vill du redan nu säkra din matchtröja eller köpa annan ÖSK-merch. Klicka då här för att komma till oskshop.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mellan den 8–31 juli är ÖSK-kontoret semesterstängt för besökare och telefonsamtal, med undantag 19 juli. Men ni kan alltid kontakta oss via mejl fotboll@oskfotboll.se för frågor. Läs mer om våra öppettider under sommaren här: ÖSK-kontoret tar semesterstängt Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908