Inför hemmamatchen mot Utsiktens BK

Foto: Retouched Reality / Daniel Lubner

Ny hemmamatch i Superettan väntar. Utsiktens BK gästar Behrn Arena i morgon och avsparken sker klockan 19:00.

KÖP BILJETT Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Se gärna till att komma till Behrn Arena i god tid för att undvika köer och kom ihåg att det inte är tillåtet att ta med väskor in på arenan.

Truppen
1. Malte Påhlsson
2. Tobias Bjørnstad
3. Oskar Käck
4. Erik McCue
5. Jesper Modig
7. Elias Barsoum
8. Mohammed Saeid
9. Peter Gwargis
11. Samuel Kroon
12. Theodor Hansemon
13. Daniel Strindholm
14. Hamse Shagaxle
15. Niclas Bergmark
17. Kalle Holmberg
22. Lucas Shlimon
24. Wessam Dukhan
27. Valgeir Valgeirsson
28. Adam Bark

De spelare som ej är tillgängliga till matchen är Linus Alperud, Victor Backman och Sebastian Crona som är skadade.

Huvudtränare Christian Järdler
– Vi förväntar oss en helt annan matchbild i morgon jämfört med senaste matchen mot Landskrona där mycket av matchen ganska uppställd och att vi jobbade i etablerat försvarsspel. Morgondagens match kommer bli mer böljande och ha fler omställningar. Viktigast för oss är att vi klarar av duellspelet och andrabollsspelet på ett bra sätt samt att vi vinner så många en mot en-situationer som möjligt. Vi möter ett man-man-lag och om det då är en vitklädd spelare som kommer ut med bollen är det klart att vi kommer ha fördel. Sedan behöver vi också dra nytta av den energi som finns i laget efter fem raka matcher utan förlust och förstå vad det är som gjort att vi tagit poäng i alla de matcherna. Det handlar om att spela en smart fotboll och vara effektiva framåt så klart men även att ta arbetet och göra grunderna fullt ut. Det har vi sett i de senaste matcherna när vi kastat oss in i stolpen för att rädda bollen på mållinjen till exempel.

Utsiktens BK
Göteborgslaget Utsiktens BK ligger just nu på fjärde plats i tabellen och kommer senast från 1–1 hemma mot Östers IF. Till matchen på Behrn Arena saknas tre ledare i Utsikten, bland andra huvudtränare Bosko Orovic, som blev utvisade i senaste matchen.

I laget finns bland andra den tidigare ÖSK-spelare Robin Book som även är lagets bäste målskytt denna säsong med sina fyra fullträffar.

Matchen sänds på Max Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908