U21: En poäng mot GIF Sundsvall

Till dagens U21-match kom ÖSK med en ung trupp bestående av akademispelare. I den första halvleken tog ÖSK ledningen genom Victor Andersson innan Tristan Hedman utökade till 2-0. Därefter reducerade GIF Sundsvall till 2-1, men strax innan paus utökade ÖSK ledningen igen när Alfie Göransson satte sit 3-1. I den andra halvleken genomfördes en hel del byten och matchen tappade i tempo. Sundsvall lyckades reducera i den 73:e minuten och sedan även kvittera i minut 75. Inga fler mål gjordes och de båda lagen fick med sig varsin poäng.

U21: ÖSK - IFK Norrköping
Målskyttar ÖSK: Andersson (26'), Hedman (31'), Göransson (43')
Byten ÖSK: Hertzman ut - Aslaksen in (60'), Andersson ut - Hrastovina in (64'), Westlind ut - Damström in (64'), Hedman ut - Alperud in (64'), Afshari ut - Olander in (78').