ÖSK bjuder in vårdpersonal till matchen mot BK Häcken

Foto: Icon Photography

Till söndagens match mot BK Häcken kan ÖSK äntligen välkomna en större publik till Behrn Arena. De restriktioner som infördes vid pandemins intåg tas nu bort och ÖSK vill därför ta tillfället i akt att visa sin uppskattning till alla er som arbetar inom vården. Det är tack vare ert hårda arbete och slit som vi nu äntligen kan närma oss den verklighet vi tidigare tog för givet. Som ett tecken på vår tacksamhet vill vi nu bjuda in vårdpersonalen till söndagens match.

Efter ett drygt år av allsvensk fotboll inför tomma läktare har vi äntligen fått ta emot publik igen. Nu försvinner även de sista publikrestriktionerna vilket innebär att Behrn Arena öppnas upp fullt ut. Det är tack vare all vårdpersonal som slitit dag och natt under pandemin. För att visa vår tacksamhet vill ÖSK därför bjuda in vårdpersonalen till den allsvenska matchen mellan ÖSK och BK Häcken nu på söndag kl. 15:00. Tillsammans med Vårdförbundet, Läkarföreningen och Kommunal delar vi nu ut fribiljetter till vårdpersonalen.

Jobbar du inom vården? Använd länken nedan för att boka upp till två biljetter till ÖSK – BK Häcken. Uppge sedan rabattkoden vardpersonal i kassan för att få biljetterna utan kostnad.


Tack för ditt hårda arbete och slit under pandemin. Vi hoppas att du får en härlig upplevelse på Behrn Arena.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908