Årskortsinnehavare kan nu boka sin plats mot Östersund

Foto: Retouched Reality / Daniel Lubner

Nu kan du med årskort hämta ut dina digitala biljetter till hemmamatchen mot Östersunds FK. Du har fått ett mejl med instruktioner om hur du hämtar ut dina biljetter. Förturen löper ut måndag 13 september men det går att boka din plats hela vägen fram till matchdag, om det finns biljetter kvar.

Årskortsinnehavare har förtur och är garanterad biljett till matchen mot Östersund så länge man bokar innan kl. 23:59 måndag 13 september. Årskortsinnehavare kan fortfarande boka sin biljett efter detta datum, så länge det finns platser kvar på arenan. Vi öppnar upp den allmänna biljettförsäljningen tisdag 14 september.

Detta är den sista matchen där du som årskortsinnehavare behöver hämta ut en digital biljett. Till matchen mot BK Häcken den 3 oktober är det ditt ordinarie årskort och din ordinarie plats på läktaren som gäller.

Nya besked och direktiv kan komma snabbt gällande publikfrågan och ÖSK Fotboll reserverar sig för att ändringar kan ske med kort varsel. Den senaste informationen hittar du här.

Svar på de vanligaste frågorna.

Hur hämtar jag ut mina biljetter till hemmamatchen mot Östersunds FK?
Årskortsinnehavare har fått ett mejl med en länk till biljettsidan där du väljer din plats och hämtar ut dina digitala biljetter. Om du inte har fått mejlet från oss ber vi dig att först och främst kolla din skräppost. Om du fortfarande inte kan hitta mejlet kontaktar du oss på fotboll@oskfotboll.se eller 019-16 73 00.

Årskortsinnehavare har förtur att hämta ut sina digitala biljetter till hemmamatchen mot Östersunds FK fram till måndagen den 13 september klockan 23:59. Dagen därpå öppnar den allmänna biljettförsäljningen.

Mer praktisk information kring matchdagen på Behrn Arena hittar du under fliken Gå på match.

Vid eventuella frågor hänvisar vi dig först och främst till Frågor och svar. Om du fortfarande har frågor vänligen kontakta oss på fotboll@oskfotboll.se eller 019-16 73 00 (öppet vardagar 09:00-12:00).

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908