Brödernas blir ny dräktpartner till ÖSK Fotboll

Från vänster i bild: Stina Mannfolk, Ulf Astvald & Erik Björndahl.

Vi kan stolt presentera Restaurang Brödernas som ny dräktpartner till ÖSK Fotboll. Brödernas är just nu en av de snabbast växande hamburgerkedjorna i landet. Fokus ligger på att servera högkvalitativa hamburgare i läckra restaurangmiljöer.

Brödernas blir under säsongen 2021 dräktpartner till ÖSK Fotboll och kommer att exponeras på herrarnas matchstrumpor och damernas matchtröja. Samarbetet innebär även fina förmåner för ÖSK Fotbolls medlemmar, partners och årskortsinnehavare. Brödernas kommer dessutom visa alla ÖSK:s matcher i Allsvenskan under hela säsongen.

– Vi är mycket stolta över att ha fått till det här samarbetet med Restaurang Brödernas. Brödernas är en modern och nytänkande partner som tar ett tydligt helhetsgrepp med sitt engagemang i ÖSK genom närvaro kring både dam- och herrverksamheten. Att Brödernas, tack vare sina magiskt goda hamburgare och sitt beundransvärda värdskap, redan är en av våra favoritrestauranger gör att samarbetet känns som en perfekt matchning. Vi ser fram emot ett långt och spännande samarbete med teamet på Brödernas, säger Johanna Jansson, säljare ÖSK Fotboll.

– Vi på Restaurang Brödernas är otroligt glada och förväntansfulla över det samarbete som vi nu tecknat tillsammans med ÖSK. Brödernas är inne i en väldigt spännande fas där vi expanderar i hög takt. För oss är vårt varumärke extremt viktigt och därför känns det väldigt bra att nu få synas tillsammans med ett annat smått ikoniskt varumärke. Det var också en självklarhet för oss att inte bara stötta ÖSK:s herrar utan även att få vara med på den otroligt spännande resa som ÖSK startat på damsidan, säger Ulf Astvald, Brödernas.

Erbjudande till medlemmar & årskortsinnehavare
Som medlem eller årskortsinnehavare i ÖSK Fotboll erhåller du 10% rabatt på mat och dryck hos Brödernas. Visa upp ditt medlems- eller årskort när du besöker restaurangen för att ta del av rabatten. Erbjudandet kan ej kombineras med övriga erbjudanden.

Brödernas visar alla ÖSK Fotbolls matcher i Allsvenskan 2021. Boka ditt bord genom att ringa 019-500 00 19.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908