ÖSK Fotboll startar samarbete med Sportgrossen

ÖSK Fotboll gjorde under 2020 en ordentlig översyn över vilka leverantörer klubben ska jobba med när det gäller material till spelartruppen. Klubben är nu stolta att presentera Sportgrossen som ny samarbetspartner för leverans av skor (samt annat material utanför Select:s utbud) till spelare i herr-, dam- och akademilagen. Sportgrossen har över 30 års erfarenhet av Team-sales och erbjuder full service åt föreningar som behöver klubbkläder, supporterprodukter och utrustning.

- Vi är glada och nöjda över att ha tecknat detta avtal med Sportgrossen. De är ett framåtlutat och entreprenöriellt bolag som jobbar hårt för att hitta lösningar som passar oss som klubb. De blir en otroligt viktig partner under de kommande fyra åren, säger Simon Åström, VD i ÖSK Fotboll.

Sportgrossen håller på att bygga upp en lokal enhet i Örebro, något som ytterligare kommer kunna öka förmågan att vara snabbfotade i samarbetet med ÖSK.

- I ett led att förstärka vår verksamhet i Örebro och i Sverige är vi väldigt glada över detta samarbete. Vi får möjlighet att arbeta och synas tillsammans med en klassisk svensk förening med ett stabilt Allsvenskt lag på herrsidan, ett mycket spännande lag på damsidan och en välskött akademiverksamhet. Vi ser väldigt mycket fram emot att få heja fram ÖSK på Behrn Arena tillsammans med fansen och klä oss i de vit/svarta färgerna, säger Fredrik Larsson, försäljningsansvarig på Sportgrossen.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908