Bergkvarabuss skriver nytt treårsavtal med ÖSK Fotboll

Bergkvarabuss är ett av Sveriges största bussbolag och finns över hela landet. Med deras unikt brandade ”ÖSK-buss” kör de klubbens lag land och rike runt för att skapa de bästa förutsättningarna inför match. Bolaget skriver nu ett treårsavtal med klubben som sträcker sig till och med säsongen 2023.

– Vi på Bergkvarabuss är mycket glada och stolta för det fortsatta förtroendet att utföra ÖSK:s busstransporter till och från sina matcher. För oss är det viktigt att våra kunder kan lita på att vi levererar en bekväm och säker bussresa varje gång så att det ger goda förutsättningar för spelarna inför sina prestationer. Vi uppskattar även ÖSK:s engagemang i samhällsfrågor och deras fokus på ungdomssatsning, som också går i linje med våra egna värderingar. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete – tillsammans hela vägen, säger Yousef Ghaderi, Affärsutvecklare Bergkvarabuss.

– Det är fantastiskt kul att vi förlänger avtalet med Bergkvarabuss ytterligare tre år. De är en viktig partner för oss och vi ser fram emot att fortsätta utveckla vårt samarbete och ta nästa steg tillsammans med dem, säger Gabriel Åbom, säljare ÖSK Fotboll.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908