Tida Byggpartner skriver avtal med ÖSK Fotboll

ÖSK Fotboll välkomnar Tida Byggpartner Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Företaget, som planerar, organiserar och leder byggprojekt, går in som ny medlem i ÖSK-nätverket via Team ÖSK och skriver ett 1-årsavtal med klubben.

– Vi är otroligt glada att starta ett samarbete med ÖSK och det känns som att vi i grunden har samma inställning till hur man bygger ett lag på bästa sätt. Vi på Tida tror på att informera, involvera och löpande jobba med ett okomplicerat förhållningssätt till våra medarbetare. Vi tror att om vi gör jobbet varje dag, utifrån våra förutsättningar, så kommer det innebära framgång för oss i framtiden. Efter mina första möten med ÖSK så är min känsla att det finns liknande tankar inom deras organisation, säger Magnus Nilsson, vd Tida Byggpartner.

– Vi ser detta som en start på ett samarbete över tid där vi såklart vill dra nytta av ÖSK:s kontaktnät och på så sätt förhoppningsvis möjliggöra nya affärer. Viktigast är kanske ändå att vi har många fotbollstokiga medarbetare på Tida som gärna följer ÖSK på deras väg ut i Europa, avslutar Nilsson.

– Vi är stolta att välkomna Tida Byggpartner in i ÖSK-familjen och ser fram emot vårt samarbete. De är ett relativt nystartat bolag med ett stort driv och en grym framåtanda och passar perfekt in i vårt nätverk, säger Gabriel Åbom, säljare ÖSK Fotboll.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908